Tak for din henvendelse, som nu er registreret.

Vi vender tilbage snarest muligt.

Adresseservice Nordsjælland

Har du lige startet virksomhed eller har du din erhvervsadresse på din private adresse? Så er adresseservice med et virtuelt kontor den perfekte løsning for dig!

Ved at have din virksomhedsadresse og dermed et virtuelt kontor hos os, får du sendt et signal til dine kunder og samarbejdspartnere om, at du har adresse i et professionelt erhvervsmiljø i Nordsjælland. Adresseservice er samtidig også din sikkerhed for, at du modtager vigtig og værdifuld post og pakker. Hos os er der altid nogle til at tage imod din post og sørge for, den kommer videre til dig hurtigst muligt.

Adresseservice kan bestilles separat eller i kombination med telefonpasning. Kontakt os og hør mere om mulighederne - ring på telefon 45 65 05 90 eller udfyld vores kontaktformular.

Få et uforpligtende tilbud

Priser på Adresseservice

Adresseservice Nordsjælland

Pris pr. mdr.:

kr. 695,-

Pris pr. mdr. i kombination med telefonpasning:

kr. 295,-

adresseservice

Professionel firmaadresse

Få officiel adresse og dermed et virtuelt kontor for din virksomhed hos os i professionelle, bemandede og velordnede kontorlokaler. Det er en kosteffektiv måde at få en seriøs firmaadresse til din virksomhed på.

Vi tilbyder bl.a.:

  • Seriøs adresse
  • Telefonpasning
  • Posthåndtering
  • Receptionsservice

Vi tager imod og håndterer din post

Vi modtager og håndterer din post - al post sorteres og datostemples. Vi giver dig besked om, hvad du har modtaget af post og sørger for at videresende din post til dig.