Tak for din henvendelse, som nu er registreret.

Vi vender tilbage snarest muligt.

Receptionsservice

Hvem passer jeres reception ved sygdom, ferie og barsel? Hos Konella har du mulighed for at få tilknyttet en eller flere faste receptionister, som er til rådighed, når I har brug for det.

Vores service kan bestå i:

  • Inhouse receptionsservice
  • Ekstern receptionsservice (ved sygdom, ferie o.lign.)
  • Receptionist på deltid
  • Receptionist på fuldtid

Kontakt os og få en snak om mulighederne - ring på telefon 45 65 05 90 eller udfyld vores kontaktformular.

Få et uforpligtende tilbud

Dygtige og professionelle receptionister

Alle vores medarbejdere har været hos os i mange år og ved derfor, hvilke værdier der lægges vægt på hos en receptionist. Vores medarbejdere har en stor faglig stolthed og sætter en ære i hurtigt at kunne sætte sig ind i virksomhedens struktur og systemer.

Uanset om du har brug for en receptionist i forbindelse med sygdom eller leder efter en stabil receptionist, der kan komme 12 timer om ugen, så kan du trygt henvende dig til os.

receptionsservice

En omkostningseffektiv løsning

Receptionistservice er både omkostningseffektivt og praktisk. Du betaler kun efter behov og slipper dermed for at have udgifter til del- eller fuldtidspersonale. Derudover kan du også hurtigt få en vikar, hvis din faste receptionist bliver syg eller der opstår akut behov for ekstra hjælp i receptionen.

Kontakt os for en snak om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed - ring på telefon 45 65 05 90 eller udfyld vores kontaktformular.