Tak for din henvendelse, som nu er registreret.

Vi vender tilbage snarest muligt.

Vores services giver dig tidsoptimering

Konella er en servicevirksomhed med 100 % fokus på professionelt at hjælpe din virksomhed med serviceydelser over kortere eller længere tid. Ønsker du at sætte fuldt fokus på din kerneforretning og vil derfor gerne vælge en model for outsourcing af kundeservice, så kan vi hjælpe.

Vi hjælper virksomheder i hele Danmark med serviceydelser, som ikke er en del kerneforretningen. Det er vores erfaring, at det er en vigtig tidsoptimering at outsource alle eller nogle af de mange forskellige servicefunktioner, der er i en virksomhed, så der bliver mere tid til at få fokus på de ydelser og produkter, som jeres virksomhed er bygget op omkring.

Vi kan bl.a. hjælpe med:

Kontakt os for at høre mere om vores ydelser eller for et uforpligtende tilbud på telefon 45 65 05 90 eller ved at udfylde vores kontaktformular - vi ser frem til at kunne hjælpe dig!

Få et uforpligtende tilbud

Outsourcing kundeservice

Særligt i forhold til kundeservice kan de give god mening at outsource hele eller dele af denne service, hvis du har en mindre virksomhed og ikke har timer eller ressourcer nok til at have en receptionist på fuld tid eller hvis du bare synes, det er sjovere at udvikle nye produkter end at svare telefonen hele tiden.

Indgår du et samarbejde med os om outsourcing af kundeservice, kan du yde en optimal service over for dine kunder. Vi sørger bl.a. med vores løsninger for telefonpasning for, at telefonen bliver taget hver gang, den ringer. På den måde går du ikke glip af et opkald fra en potentiel kunde og du har samtidigt mulighed for at koncentrere dig om dit arbejde, da du ikke behøver bruge tid på at tale i telefon hele tiden.

En aftale omkring outsourcing af kundeservice er kort sagt en aftale, der giver tidsoptimering i form af mere tid til dig til at tage sig af din kerneforretning og kunne lave de ting, du er bedst til.